Тільки оригінальна продукція АЗМОЛ в нашій мережі

У європейських компаній є добра  традиція, підкріплювати партнерські домовленості спільної посадкою молодого дерева. Така традиція дійшла і до нашої країни, а PITLINE підтримала цей почин.

Цього року британська компанія Global Lubricants оформила інвестиції в завод і стартувала модернізація виробничої лінії моторних масел українського заводу, а так само розроблена нова продуктова лінійка.

В рамках святкування 80-річчя підприємства АЗМОЛ відбулася зустріч керівників компанії з представниками PITLINE. В ході зустрічі було досягнуто домовленостей про всебічне партнерство і реалізації продуктів ТМ «AZMOL British Petrochemicals» на території України в торгівельній мережі  PITLINE. Після закінчення зустрічі спільно були висаджені липові дерева в одному з парків.

PITLINE стежить за якістю продукції на своїх торгових точках, з усіма великими виробниками автомобільних мастил укладаються прямі договори на поставку та реалізацію. Чекаємо наших клієнтів в роздрібній мережі PITLINE та завжди раді бачити на нашому сайті.

Партнерские договоренности подкрепляем посадкой молодого дерева

Партнерские договоренности подкрепляем посадкой молодого дерева